Bits & Bites (12:00-22:00h)
Mini-kaaskroketjes ‘Oud Brugge’
€16,-
4 stuks
Mini-garnaalkroketjes
€18,-
4 stuks
Caviar "Oscietra Premium" Black Label Malossol (30 g)
€90,-
blinis – sour cream
Ierse oesters Oysri N°3
€26,-
6 stuks
Gefrituurde visreepjes dagvangst
€18,-
tartaarsaus
Croque-Monsieur tapa style
€18,-
‘Breydel & Reypenaer’
Dukes’ crispy chicken
€16,-
Jamón Iberico (80 g)
€28,-
pan con tomate
Zoete aardappel wedges
€16,-
romige kaasdip - VEGGIE
Dumplings met tofu en groentjes
€16,-
zoetzure saus - VEGAN
Huisgemaakte falafels
€16,-
mayo met graantjesmosterd - VEGAN
Chefs' Specials (12:00-18:00h)
Noordzee garnaalkroketten
€28/34,-
2/3 stuks
Gegrilde focaccia met gerookte zalm
€22,-
zure room
Bruschetta – ventresca van tonijn
€24,-
tomaat – gefermenteerde zwarte look
Rundcarpaccio van gedroogde entrecote “West-Vlaams rood”
€28,-
Gelakte spare ribs
€22,-
bbq saus - krokant slaatje
Ricotta ravioli
€26,-
basilicum – Parmezaan - VEGGIE
Belgische frietjes
€6,-
mayonaise
Krokante frisse salade
€6,-
Dukes’ dressing
Afternoon delights (12:00-18:00h)
Appeltaart met vanille-ijs
€14,-
Chocolade – hazelnoot – karamel
€14,-
Pannenkoeken met boter en suiker
€8,-
Dame blanche
€14,-
Verwenkoffie of thee
€14,-
Reserveren
Zeker zijn van een tafeltje?
Wij houden het graag voor u vrij.
restaurant@hoteldukespalace.be
+32 50 44 78 88
* Reserveren kan telefonisch en online
Schrijf je in
Hoor als eerste van speciale events en nieuwigheden in ons culinair aanbod.
Thanks for subscribing
Failure