Voorgerechten
Hoofdgerechten
Nagerechten
Dukes' Menu
Sashimi van tonijn – ponzuvinaigrette – duindoornbes – mango
of
Gerookte paling – lak rode biet – gegrilde focaccia – karnemelk
pistache olie
of
Terrine van ganzenlever – gekonfijte ajuin – appeltje – balsamico
* * * * *
Zeetongfilet – nage met champagne – boudin de langoustines mierikswortel
* * * * *
Griet – asperges – oosterse dashi – sluimererwt – sobanoedels
of
Lamsfilet – humus van tuinbonen – jonge wortel – witte asperges
of
Filet pur “Butchers’ choice”
Seizoensgroentjes – frietjes – béarnaise of peperroom saus
* * * * *
Belgische & Franse kazen – vijgenconfituur – notenbrood
* * * * *
Paasdessert – chocolade – frambozen
of
Crème brûlée – speculoos crumble – bergamotsorbet
3-gangenmenu € 68, met aangepaste wijnen € 98
4-gangenmenu € 84, met aangepaste wijnen € 122
5-gangenmenu € 98, met aangepaste wijnen € 144
Reserveren
Zeker zijn van een tafeltje?
Wij houden het graag voor u vrij.
restaurant@hoteldukespalace.be
+32 50 44 78 88
Schrijf je in
Hoor als eerste van speciale events en nieuwigheden in ons culinair aanbod.