Voorgerechten
Hoofdgerechten
Nagerechten
Dukes' Menu
Ganzenlever terrine – gekarameliseerde appel – portogelei
of
Limousin carpaccio – Parmezaan – pijnboompitten – rucola – honingtomaat – truffel
of
Krab – taco – Hollandaise – groene appel – haringkaviaar
* * * * *
Tarbot – champagnesaus – witloof – kokkels – kervelolie
of
Filet van haas – peertje in rode wijn – knolselder – romige poivrade saus
of
Risotto – Parmesan – spinazie – mascarpone (vegetarisch)
of
Filet pur Angus – seizoensgroentjes – frietjes – béarnaise of peperroomsaus
* * * * *
Belgische & Franse kazen – confituur geroosterde paprika – notenbrood
of
Feestelijk dessert – chocolade – mokka – crumble
of
Crème brûlée – amandel crumble – citroensorbet
3-gangenmenu € 78, met aangepaste wijnen € 115
Reserveren
Zeker zijn van een tafeltje?
Wij houden het graag voor u vrij.
restaurant@hoteldukespalace.be
+32 50 44 78 88
Schrijf je in
Hoor als eerste van speciale events en nieuwigheden in ons culinair aanbod.