TEASERS - BITS & BITES
KROKETJES VAN IBERICOHAM
€14,-
4 stuks
OESTERS "Fines de Claires Ancelin N°4"
€10,-
Oesterijs - Yuzukaviaar (2 stuks)
GEFRITUURDE VISREEPJES "CATCH OF THE DAY"
€16,-
Tartaarsaus
SPICY FRIED CHICKEN 'DUKES' STYLE'
€14,-
VOORGERECHTEN
OESTERS "Fines de Claires Ancelin N°4"
€22,-
6 stuks
CARPACCIO VAN LIMOUSIN
€26,-
Parmezaan - Pijnboompitten - Rucola - Truffel
TATAKI VAN TONIJN
€26,-
Mango - Ponzu - Sesamzaad
CAVIAR DAURENKI ROYAL 30gr
€75,-
NOORDZEEKRAB
€26,-
Remoulade van Groene Appel - Zalmkaviaar - Dashi - Citroenverbena
LANGOUSTINES "À LA PLANCHA" (3st)
€30,-
Kruidenboter - Jasmijnrijst
HUISGEMAAKTE GARNAALKROKETTEN
€24,-
Garnaalcrème - Gefruite Peterselie
HOOFDGERECHTEN
PLADIJSFILET
€32,-
Oud Brugge Kaas - Gebrande Jonge Prei - Dragonmousseline
FILET PUR 'ANGUS'
€42,-
Salade - Frietjes - Pepersaus of Béarnaise
KABELJAUWHAASJE
€38,50,-
Handgepelde Grijze Garnalen - Lamsoor - Asperges - Champagnesaus
CÔTE A L'OS 'IERSE ANGUS DRY AGED'
€84,-
Salade - Frietjes - Pepersaus of Béarnaise (per 2 pers)
FILET VAN JONGE REEBOK
€38,-
Perzik - Boterboontjes - Canoli
ZEETONG 'Meunière'
€46,-
Salade - Frietjes
LINGUINI POMMODORI
€26,-
NAGERECHTEN
DAME BLANCHE
€14,-
MASCARPONE
€14,-
Aardbei - Vanille
TIRAMISU
€10,-
KAASBORDJE MET GEAFFINEERDE BELGISCHE EN FRANSE KAZEN
€22,-
SLAATJE RODE VRUCHTEN
€14,-
Vanille-ijs - Slagroom
Dukes' Menu
DUKES’ MENU
Noordzeekrab – Remoulade van Groene Appel – Zalmkaviaar – Dashi – Citroenverbena*
Optioneel: Caviar Daurenki Royal 5gr – € 20,00
***
Pladijsfilet – Oud Brugge Kaas – Gebrande Jonge Prei – Dragonmousseline **
***
Filet van jonge Reebok – Perzik – Boterboontjes – Canoli *
***
Kaasbordje met Geaffineerde Belgische en Franse Kazen***
***
Mascarpone met Aardbei en Vanille*
3 GANGEN – 60,00 – 85,00 met passende wijnen
4 GANGEN – 75,00 – 110,00 met passende wijnen
5 GANGEN – 85,00 – 125,00 met passende wijnen
Reserveren
Zeker zijn van een tafeltje?
Wij houden het graag voor u vrij.
restaurant@hoteldukespalace.be
+32(0)50 44 78 88
* Reserveren kan telefonisch en online
Schrijf je in
Hoor als eerste van speciale events en nieuwigheden in ons culinair aanbod.
Thanks for subscribing
Failure