Voorgerechten
Hoofdgerechten
Nagerechten
Festive Menu
Limousin carpaccio
Parmezaan – pijnboompitten – honingtomaat – zwarte truffel
of
Soepje van aardpeer – ganzenlever – Parmezaan
of
Gebakken Sint-Jakobsschelpen – bloemkool – grijze garnalen – mousseline
(supplement Caviar Oscietra Premium 5gr – € 20)
* * * * *
Zeetong filet – nage van Champagne –langoustine – mierikswortel
of
Kwartel – knolselder – boschampignons – rode biet – dauphine-aardappel
of
Filet pur “Butchers’ choice”
Seizoensgroentjes – frietjes – béarnaise of peperroom saus
of
Tagliatelle – zwarte truffel – Parmezaan – kervel (vegetarisch)
* * * * *
Belgische & Franse kazen – vijgenconfituur – notenbrood
of
Feestdessert – chocolade – mokka – crumble
3-gangenmenu € 88, met aangepaste wijnen € 128
Reserveren
Zeker zijn van een tafeltje?
Wij houden het graag voor u vrij.
restaurant@hoteldukespalace.be
+32 50 44 78 88
Schrijf je in
Hoor als eerste van speciale events en nieuwigheden in ons culinair aanbod.