Voorgerechten
Hoofdgerechten
Nagerechten
Dukes' Menu
Zalm tataki – ponzu – miso – sesam – yoghurtsorbet met kalamansi
of
Limousin carpaccio – Parmezaan – pijnboompitten – rucola – kappers
of
Noordzeekrab – boekweit – mango – granaatappel
* * * * *
Met miso gelakte tarbot – fideuà met kreeft – jus van schaaldieren
* * * * *
Kabeljauw – bloemkool – gepekelde meiraapjes – mousseline
of
Lam – venkel pesto – pastilla van gekonfijte schouder – primeurgroentjes
of
Filet pur “Butchers’ choice” – seizoensgroentjes – frietjes – béarnaise of peperroomsaus
* * * * *
Belgische & Franse kazen – confituur geroosterde paprika – notenbrood
* * * * *
Rabarber – aardbei – cheesecake
of
Chocoladetaart – Callebaut Gold – mandarijn
3-gangenmenu € 68, met aangepaste wijnen € 98
4-gangenmenu € 84, met aangepaste wijnen € 122
5-gangenmenu € 98, met aangepaste wijnen € 144
Reserveren
Zeker zijn van een tafeltje?
Wij houden het graag voor u vrij.
restaurant@hoteldukespalace.be
+32 50 44 78 88
Schrijf je in
Hoor als eerste van speciale events en nieuwigheden in ons culinair aanbod.