Voorgerechten
Hoofdgerechten
Salades & Pasta
Nagerechten
Dukes' Menu
Tartaar van zeebrasem – krab – avocado – gazpacho
of
Limousin carpaccio – Parmezaan – pijnboompitten – rucola – zomertruffel
of
Honingtomaat – crème van burratina – pesto – tomatensorbet – basilicum
* * * * *
Tarbot – venkel – spitskool – peterselie – Noilly Prat
* * * * *
Zeeduivel – parelcouscous – lamsoor – chorizo – groene asperge
of
Eendenfilet – kersen – girolles – boterboontjes – daupine-aardappelen
of
Filet pur “Butchers’ choice” – seizoensgroentjes – frietjes – béarnaise of peperroomsaus
* * * * *
Belgische & Franse kazen – confituur geroosterde paprika – notenbrood
* * * * *
Crèmeux vanille – aardbeien – aardbeiensorbet
of
Gekarameliseerde ananas – Piña Colada sorbet – amandelcrumble
3-gangenmenu € 68, met aangepaste wijnen € 98
4-gangenmenu € 84, met aangepaste wijnen € 122
5-gangenmenu € 98, met aangepaste wijnen € 144
Reserveren
Zeker zijn van een tafeltje?
Wij houden het graag voor u vrij.
restaurant@hoteldukespalace.be
+32 50 44 78 88
Schrijf je in
Hoor als eerste van speciale events en nieuwigheden in ons culinair aanbod.