Voorgerechten
GANZENLEVER
€24,-
Bio-Damse Mokke Geitenkaas - Rode Biet - Brioche
ZEEBAARS
€24,-
Fidueà - Thaïse Bouillon
CARPACCIO VAN LIMOUSIN RUNDSVLEES
€22,-
Pijnboompitten - Parmezaan - Rucola
Hoofdgerechten
KABELJAUW "ROYAL"
€34,-
Spinazie - Handgepelde Grijze Garnalen - Champagne-emulsie
FAZANT "FINE CHAMPAGNE"
€30,-
Boschampignons - Witlof - Knolselder - Kroketje van Gekonfijte Bil
Desserts
DAME BLANCHE
€12,-
Vanille-ijs - Warme chocoladesaus -Slagroom
CHOCOLADE
€12,-
Hazelnoot - Citroen
KAASBORDJE MET GEAFFINEERDE BELGISCHE KAZEN
€16,-
Chutney - Notenbrood
Dukes' Menu
3 GANGEN KEUZEMENU – € 55,00
GANZENLEVER
Bio-Damse Mokke Geitenkaas – Rode Biet
supplement – €8,00
OF
ZEEBAARS
Fideuà – Thaïse Bouillon
OF
CARPACCIO
Limousin – Rucola – Parmesan – Pijnboompitten
***
FAZANT “FINE CHAMPAGNE”
Boschampignons – Witlof – Rode Ajuin – Kroketje van Gekonfijte Bil
OF
KABELJAUW “Royal”
Spinazie – Handgepelde Grijze Garnalen – Champagne-emulsie
***
DAME BLANCHE
Vanille Ijs – Chocolade
OF
CHOCOLADE
Hazelnoot – Citroen
OF
KAASBORD
Geaffineerde Belgische Kazen – Chutney – Notenbrood
supplement – €6,00
Reserveren
Zeker zijn van een tafeltje?
Wij houden het graag voor u vrij.
info@dukesrestaurant.be
+32(0)50 44 78 88
* Reserveren kan telefonisch en online
Schrijf je in
Hoor als eerste van speciale events en nieuwigheden in ons culinair aanbod.
Thanks for subscribing
Failure